fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Haal een installateur in huis die is aangesloten bij Techniek Nederland

Kies voor vakmanschap, zekerheid en betrouwbaarheid
U overweegt de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Of u wilt bijvoorbeeld uw badkamer renoveren, investeren in zonnepanelen , zonneboiler of een warmtepomp?

U bent op zoek naar een vakkundige, hoogwaardige installateur. Een installatie bedrijf waar vakmensen werken die hun vak verstaan, die u goed adviseren, vertrouwd zijn met de nieuwste installatie technieken en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Kies dan altijd voor een installateur die is aangesloten bij Techniek Nederland.

Mensonides is aangesloten bij Techniek Nederland

Met een installatiebedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland bent u verzekerd van deskundig en eerlijk advies. Mensonides is aangesloten bij Techniek Nederland. Wij weten met de juiste installatie uw comfort te verhogen. Ook zorgen wij voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan.

De medewerkers van Mensonides zijn goed opgeleid en hebben jarenlange werkervaring. Ook is er ruimte voor jong talent die net een stevige vakopleiding achter de rug hebben. Wij zijn klantgericht en bieden u gewoon goede service.

 

Evenwichtige leveringsvoorwaarden

Mensonides en alle andere leden van Techniek Nederland hanteren evenwichtige leveringsvoorwaarden: Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

 

 

Duurzaamheid

Net als u vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk. Wij adviseren u over producten en oplossingen die energiezuinig zijn en het milieu ontzien. Bijvoorbeeld zonnepanelen , zonneboilers en warmtepompen. Wij werken zo milieubewust mogelijk en zorgen er voor dat producten die wij vervangen  zo veel mogelijk worden gerecycled.

Op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Friesland?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Wij geven u altijd eerlijk en persoonlijk advies.

 

Contact

 

 

Ons werkgebied is Friesland. Wij voeren installatiewerkzaamheden uit in onder andere Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.