fbpx

"Ik wil alles in huis op één plek kunnen bedienen"

Tegenwoordig is het de normaalste zaak om domotica te installeren in de woning. Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Zo kan je bijvoorbeeld de verlichting automatisch aan laten gaan door middel van bewegingssensoren. Als er een poosje geen beweging is geweest zal de verlichting uitgaan.

Daarnaast kan je voordat je gaat slapen met één druk op de knop alle apparaten (die op de domotica zijn aangesloten) uitzetten. Op deze manier blijft er ‘s nachts niets aan staan. Hierdoor kan je veel besparen op de energierekening.

Mensonides geeft je graag advies over de verschillende domoticasystemen en helpt je ook bij het installeren hiervan. Mocht er zich naderhand een onverwachte storing opdoen dan is de storingsmonteur van Mensonides 24/7 bereikbaar!

Als je ervoor kiest om domotica te laten installeren verhoog je niet alleen je wooncomfort, maar kan je ook veel besparen op de energienota!

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen

Domotica beveiligd de woning

De domotica is vooraf in te stellen. Zo kan je ‘s avonds de rolluiken laten zakken en de sfeerverlichting aanzetten. Je kan zelfs de TV ermee aanzetten! Hierdoor lijkt het net alsof er iemand thuis is, terwijl jij lekker op vakantie bent of een dag van huis bent. Dit beeld van de woning zal eventuele inbrekers afschrikken.

Ook aan de brandveiligheid is gedacht. Zodra er rook wordt gedetecteerd door de rookmelders wordt er een melding verstuurd naar de centrale waardoor de rolluiken omhoog gaan zodat je sneller het huis kunt verlaten. Ook kan je ervoor kiezen om een sirene af te laten gaan of een stille melding te laten versturen naar de externe meldkamer.

Waait het buiten hard of begint het te regenen? Dan kan de domotica ervoor zorgen dat de zonwering automatisch wordt ingetrokken. Hierdoor wordt schade door storm beperkt of zelfs vermeden!

Bedienen met domotica

  • De verlichting aan- en uitzetten of dimmen;
  • Multimedia-apparaten zoals televisie en radio;
  • Rolluiken, zonwering of jaloezieën laten zakken of omhoog doen;
  • De verwarming, ventilatie of airconditioning regelen;
  • Je hebt direct inzicht in het energieverbruik!
Technisch zeker. Persoonlijk warm.