fbpx

"Ik wil een extra groep laten realiseren in mijn huis"

Mensonides breidt jouw elektra netwerk op een veilige manier uit

Uitbreiding elektra

Wil je meer elektra laten leggen naar de werkkamer omdat je daar meer apparatuur krijgt? Of heb je een stuk aangebouwd aan je woning waardoor er nieuwe leidingen gelegd moeten worden naar het nieuwe gedeelte? Of moet er een compleet nieuwe groep met krachtstroom komen omdat je een sauna in je woning hebt gerealiseerd? Mensonides kan de uitbreiding van elektra voor je regelen.

De gecertificeerde monteurs van Mensonides weten waar ze het over hebben en kunnen altijd een advies geven over wat de beste oplossing voor de elektra in jouw situatie is. Als het plan je aanspreekt kan de monteur bij je langskomen om het project tot uitvoering te brengen.

Het aanleggen en uitbreiden van elektra moet gebeuren volgens precieze regeltjes en het kan gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet. Door hiervoor vakmensen in te huren weet je zeker dat het volgens de hoogste standaard wordt gedaan en dat het nog jarenlang meegaat zonder dat je er zorgen van hebt!

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.
X