Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 655 beoordelingen

"Ik wil dat mijn installaties goed worden onderhouden en lang mee gaan."

Mensonides zorgt graag voor het onderhoud aan uw installaties

Onderhoud

Door periodiek onderhoud aan uw installaties kunt u voorkomen dat onderdelen onnodig snel roesten of slijten, dat een cv-ketel verkeerd is ingeregeld of dat u storingen aan uw installaties ondervind. Mensonides biedt voor alle installaties onderhoudsabonnementen aan. Naast het periodieke onderhoud kunt u ook zelf uw installaties onderhouden waardoor de levensduur van de apparaten omhoog gaat. Daarnaast doen wij voor zakelijke klanten graag een voorstel om meerdere installaties te onderhouden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice van Mensonides.

Wilt u weten  hoe u de cv-ketel kunt ontluchten of bijvullen? Neem dan een kijkje op de pagina over het bijvullen van de cv-ketel of het ontluchten van de cv-ketel.

Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig?

Gaat uw cv-ketel inmiddels al flink wat jaren mee? Dan kan het voordelig voor u zijn om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Normaliter gaat een goede cv-ketel ongeveer 12 mee. Maar hoe ouder de ketel is hoe meer energie en gas er verbruikt wordt en hoe hoger de kans op storingen is. In plaats van dat er iedere keer (duur) onderhoud gepleegd moet worden aan uw oude cv-ketel kan het rendabeler voor uw zijn om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen of te huren.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.