Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 655 beoordelingen

"Ik wil de beste zorg voor mijn Vereniging van Eigenaren"

Mensonides staat klaar voor uw Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Van complexen met ketelhuizen tot aan woningen met een eigen cv-ketel, Mensonides neemt uw zorgen uit handen en levert een veilige en betrouwbare service aan VvE in alle soorten en maten. U wordt van A tot Z geholpen door Mensonides. Zo zult u in eerste instantie geadviseerd worden over de voor u geschikte methoden en maatregelen. Vervolgens levert Mensonides de producten en diensten en tot slot wordt de nazorg tot in de puntjes verzorgd.

Mensonides adviseert

Alle (woon)wensen worden door Mensonides geïnventariseerd en aan de hand daarvan wordt een advies gegeven. Er wordt gekeken naar de beste oplossingen, passend bij uw situatie met veiligheid en betrouwbaarheid vooropgesteld. Naast dat Mensonides een advies geeft over de desbetreffende installaties kan er ook aanvullend advies worden gegeven over bijvoorbeeld het verduurzamen van woningen, rookgasafvoersystemen, waterontharding et cetera.

Mensonides levert

Zodra het advies aan de hand van de diverse woonwensen is opgesteld en u akkoord bent met de door Mensonides geboden oplossingen zal ervoor gezorgd worden dat uw woning veilig verwarmd wordt.

Om de individuele en/of collectieve (cv-)installaties in goede conditie te houden is het belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Als u er voorkeur aan geeft kan er een onderhoudsplan VvE worden opgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met planning, raming en begroting. Door dit onderhoudsplan heeft u direct inzicht in de tijdsplanning, kosten en de kwaliteit.

Mensonides zorgt

Om uw installaties in goede staat te houden en om aan de garantievoorwaarden te voldoen biedt Mensonides service en onderhoud voor VvE aan. Uw installaties worden periodiek gecontroleerd tegen een lage prijs. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en gaan uw installaties langer mee.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.