fbpx

"Ik wil koele zomers en warme winters in mijn woning"

Mensonides isoleert de leidingen en verhoogt het wooncomfort

Leidingisolatie

Het isoleren van de cv-leidingen is vooral handig in ruimtes die niet worden verwarmd. Denk aan de berging, kruipruimte, zolder en de schuur. In de woonruimtes die wel worden verwarmd is het niet erg als de warmte van de leidingen afstraalt, want daar wil je toch de warmte ontvangen.

In de onverwarmde ruimtes lopen leidingen achter de muren en onder de vloeren die warmte afgeven. Dit energieverlies kan worden voorkomen door de leidingen aan de buitenkant te isoleren. Het isolatiemateriaal wordt rondom de leidingen geplaatst en de naden worden netjes dichtgemaakt met kleefband. Hierdoor gaat er geen warmte meer verloren en kan je besparen op de energierekening omdat de cv-ketel dan minder hoeft te stoken.

Ook kan je ervoor kiezen om de muren, vloeren en daken van de woning te isoleren. Door deze woningisolatie bespaar je nog meer op de energierekening en reken je af met toch, vocht en schimmels in huis.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen

Meer comfort en een lagere rekening

Door de leidingen in de woning te isoleren gaat er geen warmte van het verwarmde water verloren. Leidingen kunnen warmte afgeven richting de bodem. Dit is natuurlijk niet nodig. Door isolatie om de leidingen te leggen gaat deze warmte niet verloren.

Doordat de cv-ketel minder hoeft te stoken om het warme water warm te houden bespaar je op de energierekening. Hierdoor heb je de duurzame investering er al snel uit! Daarnaast is het goed mogelijk dat je voor het isoleren van je woning aanspraak kunt maken op een subsidie.

Subsidies voor isolatie

Voor veel duurzame investeren is een subsidie beschikbaar. Zo ook voor het isoleren van de woning. In plaats van de gebruikelijke 21% betaal je slechts 6% over het arbeidsloon. Voorwaarde hiervoor is wel dat jouw woning meer dan twee jaar oud dient te zijn.

Voor meer subsidies kun je de pagina over subsidies raadplegen.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.