Sponsoring: Tjisse Steenstra

 

Met trots kunnen wij melden dat Mensonides Installatie dit nieuwe kaatsseizoen Tjisse Steenstra gaat sponsoren.

 

Tjisse Steenstra is de afgelopen jaren één van de meest succesvolste kaatsers. Echter mist er nog één prijs… de PC in Franeker. Helaas is in het jaar 2020 de PC in Franeker niet doorgegaan. Dit jaar heeft Tjisse zich als doel gesteld om voor het hoogste haalbare te gaan in de kaatssport: PC-winst.

 

 

Wereldberoemd in Friesland

Radboud Mensonides: “Wij zijn er trots op om ons te verbinden aan topkaatser Tjisse Steenstra. Mede met onze sponsoring willen wij Tjisse Steenstra van harte ondersteunen om het meest prestigieuze kaatstoernooi dit jaar te gaan winnen.”

“Ook is Tjisse Steenstra wereldberoemd in Friesland, daar verbinden wij natuurlijk graag onze naam aan. En uiteraard spreekt zijn winnaarsmentaliteit en zijn fairplay ons zeer aan. Wij wensen Tjisse een zeer succesvol seizoen toe.”

 

Mijn doel is het winnen van de PC in Franeker

Tjisse Steenstra: “Net als vorig jaar is mijn doel om weer mee te draaien in de top van het kaatsen. Met als hoogste doel het winnen van de PC. Helaas is vorig jaar de PC in Franeker niet doorgegaan, maar ik heb goede hoop dat de PC dit jaar wel doorgaat”.

 

Op maandag 17 mei hebben Tjisse Steenstra en Radboud Mensonides de handtekeningen gezet onder het sponsorcontract. Hiermee verbindt Mensonides Installatie zich voor de komende 3 jaar aan Tjisse Steenstra.