Techniek Tastbaar in Harlingen

12 oktober 2023 | 10:00 – 18:00

Op donderdag 12 oktober 2023 wordt voor de 1e keer Techniek Tastbaar in Harlingen georganiseerd. Techniek Tastbaar is er voor scholieren tussen de 10 en 14 jaar oud.

Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk dan aan het bouwen met hout, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer, installatiewerk, ontdek de wereld via een VR-bril en laadt je telefoon op met een zonnepaneel! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek.

Zit jij in groep 7 of groep 8 of ben jij leerling van het voortgezet onderwijs? En wil je weten of een opleiding in de techniek iets voor jou is? Kom dan naar Techniek Tastbaar: Een evenement boordevol techniek!

 

Mensonides Installatie is ook aanwezig

Wij vertellen je graag alles over duurzame installatietechniek. Ook kan je bij onze stand je telefoon opladen door middel van een zonnepaneel, en leggen wij graag de techniek die hier achter zit uit.

Én er is meer te doen bij onze stand:

  • Doe mee met onze prijsvraag en win een JBL Box!
  • En krijg gratis onze multifunctionele pen die ook dienst doet als telefoonhouder en stylus touch pen.

 

Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Harlingen? Kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! De entree is gratis

 

Locatie

Maritieme Academie Harlingen

Almenumerweg 1

8861 KM Harlingen

 

Meer informatie op: www.techniektastbaar.nl