fbpx

Ik wil graag uitdaging en plezier in mijn werk!

Vind je droombaan bij Mensonides Installatie.

 

Op ons kantoor in Harlingen hebben wij meerdere leuke vacatures openstaan. Op deze pagina vind je een overzicht van de vacatures op ons kantoor in Harlingen.

Projectcontroller installatietechniek

Geplaatst op: 9 november 2022

Meer info

ICT specialist / monteur

Geplaatst op: 9 november 2022

Meer info

Verkoopadviseur Zonnepanelen

Geplaatst op: 9 november 2022

Meer info

Servicedesk Medewerker Zonnepanelen

Geplaatst op: 22 september 2022

Meer info

Medewerker Binnendienst

Geplaatst op: 22 september 2022

Meer info

 

Bekijk hier al onze vacatures [binnendienst en buitendienst]

 

 

Wij groeien hard, heel hard…

Alle nieuwe uitdagingen op gebied van installeren en verduurzamen pakken wij graag op. En daarom zijn wij op zoek naar jou! Ons team bestaat uit enthousiaste en gezellige mensen.

Ben jij een sociaal, behulpzaam en warm persoon? En zet jij altijd de puntjes op de i? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer!

Jezelf blijven ontwikkelen

Werken bij Mensonides staat gelijk aan jezelf blijven ontwikkelen. Het ontplooien van jezelf staat hoog in het vaandel en wordt daarom door Mensonides gestimuleerd.

Zo wordt jouw de mogelijkheid geboden tot het volgen van cursussen en opleidingen om jouw kennis over het installatietechniek te verbreden.

Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie – voorzien van CV en motivatie – naar: werken@mensonides.nl.

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniekelektrotechniek en duurzame techniek.

Duurzaam installeren

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Meer over Mensonides 

Projecten

Als je bij Mensonides werkt, werk je mee aan het verduurzamen van de provincie Friesland. Hieronder staan een aantal voorbeeld projecten waar je aan mee kan werken.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.