Voor 2023 passen wij onze tarieven aan

Graag informeren wij u dat, in verband met de stijgende loonkosten en overige kosten, wij genoodzaakt zijn om in 2023 onze tarieven voor installatiewerkzaamheden en onze onderhoudsabonnementen te verhogen.

Ook stijgen onze tarieven door de extra kosten die wij maken door de Gasketelwet. Deze wet heeft tot gevolg dat wij extra kosten maken en extra handelingen moeten verrichten bij het installeren, onderhouden en repareren van gasverbrandingstoestellen (zoals CV-ketels).

 

Installatiewerkzaamheden – Tarieven 2023

Voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en/of onderhoudswerkzaamheden hanteren wij standaard uurtarieven.

De nieuwe tarieven voor 2023 staan op onze tarieven pagina.

 

 

Onderhoudspakketten – Tarieven 2023

Wij zijn genoodzaakt per 1 februari 2023 het maandbedrag van al onze onderhoudsabonnementen te verhogen met 6,4% per maand.

Daarnaast worden alle onderhoudsabonnementen die vallen onder de Gasketelwet extra verhoogd met €0,75 per per maand.

De Gasketelwet is door de overheid in het leven geroepen om de veiligheid op het gebied van gasgestookte toestellen (zoals CV-ketels) te verhogen. De Gasketelwet gaat in op 1 april 2023 en is bedoeld om het aantal koolmonoxide-incidenten terug te dringen. Inmiddels is Mensonides Installatie volledig gecertificeerd en werken wij sinds 1 december volgens deze nieuwe norm. Deze norm heeft invloed op de hoogte van het tarief van uw abonnement. In verband met de gasketelwet worden de tarieven van de onderhoudsabonnementen die vallen onder de gasketelwet (CV-ketel, geiser, gasboilers, enz.) extra verhoogt met € 0,75 inclusief btw per maand, per abonnement.

Meer informatie over de Gasketelwet leest u hier

 


ℹ️ Omdat deze prijswijziging hoger is dan de indexering op basis van de loonindex volgens het CBS, zoals omschreven in onze voorwaarden, wijzen wij u op het recht tot het opzeggen van uw onderhoudsabonnement. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 30 dagen.


 

Voor een overzicht van onze prijzen per 1 februari 2023 klikt u hieronder op de betreffende installatie.

 

 

Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen zijn wij op vrijdag 23 december 2022 t/m vrijdag 6 januari  2023 gesloten.

Heeft u een vraag vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan na de kerstvakantie contact met u op.

Contact